Как да свършвате по-бавно?

2014-04-29 16:42:00
Как да свършвате по-бавно?
Снимка: Dreamstime

Мъжете се притесняват основно за две неща – размера на мъжкия им полов орган и бързото свършване. Докато първото не може да се коригира особено /освен чрез хирургическа намеса/, то за второто има няколко тактики, които биха били от полза. Статистиката показва, че около 40% от господата имат проблем с бързото свършване.

 

Момчета, не правете грешката да мислите за своята еякулация по време на половия акт. Постарайте се да насочите мислите си към нещо друго, за да се разсеете. Най-добре е да мислите за неща, които не ви възбуждат – домашното по математика, наближаващата родителска среща, скандала, който сте имали с най-добрия си приятел и т.н. Когато усетите, че скоро ще свършите, може да си представите как родителите ви влизат в стаята и ви хващат как правите секс. Това със сигурност е доста неприятен момент. Самата мисъл, че може да ви се случи и какви ще са последствията от това, действат доста антисексуално и със сигурност ще удължи удоволствието и за двама ви.

 

 

Тласъците по време на секс също са от значение. Колкото по-дълбоки и бързи са те, толкова по-скоро ще свършите. Затова правете секс бавно. Отделете достатъчно време на партньорката си, за да й доставите максимум удоволствие и за да отложите във времето своята еякулация.

 

Може да включите оралния секс като част от любовната игра. Когато усетите, че скоро ще свършите, се отдръпнете и върнете жеста на половинката си. Така хем ще мине време и ще се успокоите, хем ще сте прекъснали случващото се и после по-трудно ще стигнете до еякулация, тоест ще правите по-дълго време секс.

 

Другият трик, който може да приложите, е да правите секс в поза, която не ви доставя максимум удоволствие. Изберете някоя, която не ви дава възможност да гледате лицето и гърдите на партньорката си или пък не ви предоставя перфектния ъгъл на триене. Сменяйте позите често, за да може да си почивате и да отдалечите финала максимално. След това, разбира се, завършете с поза, която ви допада и която ще ви помогне да свършиш.

 

Ако продължавате да се притеснявате, че и този път ще свършите бързо, обърнете повече внимание на половинката си. Постарайте се да получи максимум удоволствие от нещата, случващи се в леглото. Направете така, че да я задоволите и да достигнете до оргазъм, а след това се погрижите за своето удоволствие. По този начин няма да се притеснявате, че сте свършили бързо, защото тя вече е задоволена и няма да е недоволна от случилото се.

 

Дишането също оказва влияние върху еякулацията. Дишайте дълбоко, с пълни гърди, бавно и се отпуснете. Когато човек снеме напрежението от себе си, резултатите ще го изненадат приятно. Много мъже свършват бързо, не защото имат проблем с това, а защото се притесняват на подсъзнателно ниво и сами си го предизвикват.

 

Ако със сигурност знаете, че ще правите секс след няколко часа, може да се самозадоволите предварително, за да понижите сексуалния си апетит. По този начин ще намалите значително риска от преждевременна еякулация.

 

Когато усетите, че скоро ще свършите, починете си. Извадете пениса си от влагалището на своята партньорка и останете извън нея за половин минута. Това време ще ви бъде напълно достатъчно, за да отложите своята еякулация. През това време не спирайте да целувате и галите половинката си.

 

Снимка: Dreamstime

 

Алкохолът може също да ви помогне, стига да е в разумни количества. Той ще ви помогне да се отпуснете, да не сте под напрежение и в същото време ще повиши възбудата ви. Алкохолът действа съдоразширяващо, което води до забавяне на еякулацията.

 

Сигурно ще се учудите, но когато оставите случващото се в ръцете на своята партньорка, ще свършите по-бавно. Жените се движат по-бавно от мъжете и залагат на въртеливите и бавни движения. Когато нямате възможността да си доставяте максимум удоволствие, еякулацията ще дойде по-бавно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия